Začetki družinskega podjetja Orodjarstvo Kovačič d.o.o. segajo v leto 1993, ko smo v obrtni delavnici začeli z izdelavo orodij in naprav. Leta izkušenj in pridobivanja znanja na področju orodjarstva je rezultiralo v zadovoljnih in stalnih strankah.

Naša velika prednost je v celoviti ponudbi od sodelovanja pri zasnovi izdelka do končne izdelave le-tega. Tako lahko kupcu ponudimo sodelovanje skozi celoten proces izdelave izdelkov. Vsekakor to za nas in Vas pomeni prednost v smislu celovite ponudbe na enem mestu – poznavanje orodja in tehnologije.

Vseskozi vlagamo v razvoj in posodabljanje proizvodnje.

Konstruiramo in kvalitetno izdelamo orodja za preoblikovanje pločevine (progresivna orodja, orodja za globoko vlečenje pločevine, prebijalna orodja in krivilna orodja) za potrebe avtomobilske industrije, elektroindustrije, itd.. Izdelano orodje preizkusimo na naših ali kupčevih strojih, izdelamo merilne protokole in naredimo prvo serijo izdelkov. Na željo kupca nudimo tudi izsekovanje na ekscentričnih stiskalnicah. Naša konkurenčna prednost je v kakovostni izvedbi zastavljenega projekta, strokovna usposobljenost zaposlenih in sodoben strojni park.

Kontaktirajte nas

Za vse dodatne informacije smo vam dosegljivi preko spletnega obrazca in naše kontaktne številke.

KONTAKT